Stiftelsen har till syfte att göra riktade insatser för  att öka unga människors psykiska hälsa. 


Stiftelsen är nu registrerad, så den har en egen hemsida. Gå gärna in och titta www.otto2020.se.

Bakgrund

Bakgrunden till stiftelsen är att jag Marit Lind var handledare till Otto som gick en 10-dagars ledarskapskurs i sin roll som ELSA-sjuksköterska. Otto var en fantastisk ung man som bara spred glädje och visade så mycket omtanke till människor i sin omgivning. Han valde att ta sitt liv dagen innan han skulle fylla 25 år. Beskedet tog tag i min själ och det kändes så obeskrivligt sorgligt att en så ung människa inte kunde se någon annan utväg. Någon natt senare drömde jag om Otto och när jag vaknade på morgonen sa jag till mina döttrar ”jag måste verkligen göra något”.

Sommar camp 2021

Första sommar campet genomförde vi med nio ungdomar mellan 18-25 år i juni 2021. Nu i oktober 2021 är hemsidan för Stiftelsen klar, så läs gärna mer här om stiftelsens fortsatta  arbete. Ni kan också följa vårt arbete via Facebook och Instagram. Tveka inte och hör av er om ni vill veta mer! 

Vill du bidra? 

Vår önskan är att detta Sommarcamp ska växa sig stor och kanske sen anordnas på flera platser runt om i Sverige. Alla pengar kommer gå direkt till insatser för ungdomarna. 

 Vill du/ditt företag också vara med och bidra till insatser för unga människors psykiska ohälsa så kontakta oss gärna!! 

"Ingen kan göra allt men alla kan göra något"

Vill du veta mer om Stiftelsen så tveka inte och hör av dig på mail hej@otto2020.se.


Kontakta oss! 

 
 
Email
 
Telefon