Våra värdeord

MOD

För oss betyder det att vi vågar utmana både oss själva, våra kunder och samarbetspartners för bästa utveckling. Våga vara lekfulla eftersom vi tror att glädje och lust skapar resultat. Att vi vågar vara ärliga och acceptera det vi inte kan eller inte vill påverka, utan skapa kraften att påverka tillsammans med kunder och samarbetspartners som tror på samma sak som vi. 

ÖDMJUKHET

För oss betyder det att vi aldrig berättar "sanningar" utan har en förståelse för att alla har sina egna sanningar och kan bara själva ändra på dom om de vill. "Vi ser inte verkligheten som den är, utan vi ser den som vi är". Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter som vi tycker gett bäst resultat, men känner stor ödmjukhet i att det finns flera vägar att nå ett resultat. 

LEKFULLHET

Betyder för oss att vi inte tar oss själva på för stort allvar. Ingen är perfekt och det är inget vi längre strävar efter. Vår strävan är att leva fullt ut och på riktigt bidra till något som vi tror skapar skillnad för människan. 

Kontakta oss gärna!

Marit Lind

CEO

Efter 11 spännande år på MOVE Management bestämde sig Marit för att säga upp sig augusti 2021. Lusten att få vara fri och kunna kombinera arbete med Medveten Kompetens AB och ideellt arbeta var starkare än trygghet. Uppdragen som managementkonsult kommer fortsätta och som konsult förknippas Marit med energi, engagemang och trovärdighet. Hon har en trygghet och tydlighet – en förmåga att ruska om – som väcker nya tankar och insikter. Hennes typer av uppdrag som konsult är främst Ledarskapsutbildning för läkare och sjuksköterskor, Ledningsgrupps- och teamutveckling samt coachning av individer. Den undermedvetna delen i hjärnan är ett stort intresse så nu jobbar Marit även med hypnosterapi. Hennes styrka är förmågan att inspirera till förändring som gör skillnad. Ringe henne på 0733-712 709 eller maila marit@medvetenkompetens.se.

Yasira de la Cruz

Samarbetskonsult

Yasira har en ovanligt spännande bakgrund som format henne till en extremt duktig terapeut och lärare. Hon har, sedan 20 år tillbaka arbetat som kursledare i utvecklandet av emotionell intelligens, energimedvetenhet, personlig utveckling och ledarskapsutbildning. Målgruppen är bred -allt från jurister som vill förstå sig själva till skolungdomar som inte fått hjälp inom den traditionella psykiatrin. Idag är Yasira en uppskattad och erfaren kurshållare där innehållet skräddarsys utifrån kundens önskade resultat. Är medgrundare, handledare och styrelsemedlem i vårt ideella arbete i OTTO2020. Ni når henne på 0720-041101 eller yasira@medvetenkompetens.se

 
Alfrida Ivarsson

Samarbetskonsult

Alfrida är bara 29 år men har hunnit med mer än många gör under hela sin livstid. Under sina första 8 år i arbetslivet jobbade hon som frisör men utbildade sig parallellt inom olika områden som hon själv var intresserad av. Sen 3 år tillbaka lever hon sin dröm. Hon jobbar med olika typer av uppdrag och blandar sina olika kompetenser som Energiterapeut, Medial Coachning Healingterapy, Medialvägledare och Hypnosterapuet. Alfrida är kontinuerligt i Stockholm där hon samarbetar med psykologer och tar klienter i hypnosterapi. Är även handledare och styrelsemedlem i OTTO 2020. Kommentarer som ofta kommer från kunder om Alfrida är träffsäker, magisk och ett läkande väsen "alla behöver en dos av Alfrida i sina liv". Ring henne på 0703-862158 eller maila Alfrida@medvetenkompetens.se.

Alexandra Thomas

Samarbetskonsult

Alexandra är legitimerad psykolog, specialist i organisationspsykologi och certifierad facilitator med stort intresse för mänskligt beteende, ledarskap och teamutveckling. Som engagerad och målinriktad ledarutvecklare får hon individer och grupper att reflektera och utmana sig själva. Med engelska som andraspråk arbetar hon såväl nationellt som internationellt. Uppdragen varierar från privata företag till universitet och multinationella organisationer. Alexandra är fd.kollega till Marit och har också mångårig erfarenhet som chef samt som ägargrupps- och ledningsgruppmedlem. Är också styrelsemedlem i OTTO 2020. Hon sjunger i kören på Göteborgs konserthus och är certifierad manusförfattare och skribent. Ring 0737-802668 eller maila alexandra@medvetenkompetens.se