MOD

För oss betyder det att vi vågar utmana både oss själva, våra kunder och samarbetspartners för bästa utveckling. Våga vara lekfulla eftersom vi tror att glädje och lust skapar resultat. Att vi vågar vara ärliga och acceptera det vi inte kan eller inte vill påverka, utan skapa kraften att påverka tillsammans med kunder och samarbetspartners som tror på samma sak som vi.

ÖDMJUKHET

För oss betyder det att vi aldrig berättar "sanningar" utan har en förståelse för att alla har sina egna sanningar och kan bara själva ändra på dom om de vill. “Vi ser inte verkligheten som den är, utan vi ser den som vi är”. Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter som vi tycker gett bästa resultaten, men känner stor ödmjukhet i att det finns flera vägar att nå ett resultat.

LEKFULLHET

Betyder för oss att vi inte tar oss själva på för stort allvar. Ingen är perfekt och det är inget vi längre strävar efter. Vår strävan är att leva fullt ut och på riktigt bidra till något som vi tror skapar skillnad för människan. 

Marit Lind


Marit har precis sagt upp sig från MOVE Management för att kunna jobba med Medveten Kompetens AB fullt ut. Uppdragen som managementkonsult kommer fortsätta och som konsult förknippas Marit med energi, engagemang och trovärdighet. Hon har en trygghet och tydlighet – enförmåga att ruska om – som väcker nya tankar och insikter. Hennes typer av uppdrag som konsult är främst Ledarskapsutbildning för läkare och sjuksköterskor, Ledningsgrupps- och team utveckling samt coachning av individer. Den undermedvetna delen i hjärnan är ett stort intresse så nu jobbar Marit även med hypnosterapi. Hennes styrka är förmågan att inspirera till förändring som gör skillnad. Ringe henne på 0733-712 709 eller maila marit@medvetenkompetens.se

Frida Ivarsson

Frida är bara 28 år men har hunnit med mer än många gör under hela sin livstid. Under sina första 8 år i arbetslivet jobbade hon som frisör men utbildade sig parallellt inom olika områden som hon själv var intresserad av. Sen 3 år tillbaka lever hon sin dröm. Hon jobbar med olika typer av uppdrag och blandar sina olika kompetenser som Energiterapeut, Medial Coachning Healingterapy, Medialvägledare och Hypnosterapuet. Kommentarer som ofta kommer från kunder om Frida är träffsäker, magisk och ett läkande väsen "alla behöver en dos av Frida i sina liv". Ring henne på 0703-862158 eller maila frida@medvetenkompetens.se