Ledarskap

genom

självutforskande


  Välkommen till en transformerande upplevelse

Konsten att leda sig själv fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt så väl som individ, grupp (t ex familj) samhälle och miljö kommer med många utmaningar och i den här kursen får du möjlighet att träna och lära känna dig själv i en trygg tillvaro.

Livet är sannerligen komplext och mångfacetterat. Med tiden blir vi trygga i våra miljöer, oavsett om de är funktionella eller dysfunktionella och då kan vi behöva fördjupa oss i frågan om vilka delar av oss som är i kontroll och varför. Genom att göra det kan vi ifrågasätta de strukturer som format våra vägar och undersöka hur de fortsätter att påverka oss. Vissa av dessa strukturer, som exempelvis överlevnadsstrategier, kan vara redo att skakas om och ifrågasättas.

Plattformen vi skapar är utformad för att ge dig kraft att omfamna alla aspekter av dig själv och stärka dig till att lita mer till ditt psyke och inre visdom - genom livet. Vi vill ge dig möjligheten att spegla och uppleva dig själv på ett alldeles unikt sätt. 


Att orientera sig i psyket kräver träning, kreativitet och tillit 

Som psyke påverkas vi av andra psyken eftersom känslor och tankar smittar. Därför känns självkännedom som ett nödvändigt första kliv i varje människas utveckling. Psyket kan kännas rörigt, men det betyder inte att det måste vara det och det finns sätt att orientera sig i mörkret, i det okända. 

Forskning visar att psyket inte reagerar på färskvara, det reagerar alltid på vår historia. Så tillsammans rensar vi psyket genom att bli medvetna och synliggöra det tidigare dolda. Som resultat kan du känna dig klarare, renare, lugnare och lättare.

Att utforska våra egna övertygelser, både de inneboende och de som formas av yttre påverkan, är nödvändigt för förändring. Tänk så mycket tid många av oss lägger på utbildningar där vi medvetet eller omedvetet går i symbios med de kontexter vi rör oss i. Att utbilda sig i ”jag själv” borde vara en självklarhet, för alla. Under våra dagar tillsammans får du hjälp att kliva utanför ramverket för din dagliga verklighet och belysa det som ligger på ett omedvetet plan. Först här, i upplevelsen och upptäckten av jaget, kan du strukturera om dig själv efter de sanningar du vill ska bära dig.  Vem är jag och varför är jag just så? Om jag inte vill vara som jag upplever att jag är, vem vill jag vara då och varför?

Vi tror att det finns lika många sanningar som det finns individer och historierna delar vi. Kanske är det dags att omvärdera vikten av de sanningar du valt att omfamna? Vi erbjuder en resa i att släppa taget, andas ut och andas in, möta sig själv och andra, bli medveten om min, din och vår gemensamma historia och hur vi påverkas. 

Praktiskt om utbildningen

Vi kommer vägleda dig in i psykets värld genom andning. Genom andetagen och fokus når vi olika förändrade medvetandetillstånd. Gruppen kommer bestå av endast 4 deltagare. Vi samtalar, vistas ute i naturen, får kroppen i rörelse, skrattar och gråter (garanterat), äter gott (privat kock) och förhoppningsvis njuter vi av äventyret! På individnivå kommer du ha möjlighet om så önskas till privata sessioner för att stötta din process. På kollektiv nivå kommer vi lyssna med hela vårt väsen och tillåta oss att utforska läkning i grupp - som en kropp, hjärta, sinne och själ.  

Dagarna är exklusivt skräddasydda utifrån er deltagare. Det innebär att både Yasira och Marit kommer hålla enskilda samtal med alla, inför kursstart, för bästa möjliga förutsättningar. Tillsammans skapar vi en plats för avveckling, utveckling, transformation och framväxten av vårt autentiska själv. Dagarna kommer styras av ”processen” dvs. inga fasta tider för avslut på dagarna (förutom söndagen).        

Start: Onsdagen 21/8 kl.15 

Stopp: Söndagen 25/8 kl.13 med lunch

Pris kurs: 39 900 kr inkl. moms (vid fakturering exkl.moms)

Plats: Karlskrona

Pris: Boende del i dubbelrum, mat med egen kock 4500 kr inkl.moms (vid fakturering exkl.moms)

Medtag: Sköna kläder, anteckningsbok, och ett öppet sinne ;-)  

OBS! Endast 4 platser

Varmt välkomna!

Yasira & Marit 

”Kursen var fenomenal! Vid slutet kände jag mig bokstavligen som en ny, starkare, gladare version av mig själv – en känsla jag bär med mig fortfarande. Under kursen fick jag jobba på alla plan, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Dagarna genomsyras av läkning, personlig utveckling och livsglädje. Jag har den högsta respekten och förtroendet för Marit och Yasira som guidade och tog hand om alla deltagare och gruppen på ett fantastiskt sätt. Är hjärtligt tacksam att jag fick möjligheten att gå kursen. Är du nyfiken, så tveka inte!”

Kerstin 47 år, Specialistläkare

Mina förväntningar överträffades många gånger om. Den spännande kursbeskrivningen levde upp till allt och mer därtill. Att börja omvärdera de sanningar jag valt att omfamna var tufft men befriande. Det känns som jag har börjat hämta hem mig själv. Kursledarna är två fantastiska kvinnor med olika erfarenheter och inriktningar, tillsammans ger de en mycket personlig upplevelse och vägledning. De skapade trygghet och tillit i gruppen så naturligt. Vi fick mycket god mat, vistelsen ramades in i en så fin och avkopplande miljö.

Elisabeth 63 år, Verksamhetschef


Emotionell Intelligens
Energimedvetenhet


Välkommen till dagar av växande! 

Nu har vi genomfört denna kursen vid flera tillfällen och vi märker att intresset ökar snabbt eftersom deltagarna varit väldigt nöjda. Världen som vi känner den är i första hand fysisk, inte bara för att vi både behöver acceptera och förhålla oss till dess lagar men också för att alla inre upplevelser först blir verkliga när de speglas utifrån.

Vi drivs främst av överlevnad och har både nedärvda och egenskapade strategier som styr våra liv -några absolut nödvändiga och andra sannolikt förlegade. Vi definierar andra utifrån vår historia -våra minnen, erfarenheter och trauman. Vi vet att allt är energi och att allt vi fokuserar på växer. Vi vet också att energi kan varken skapas eller förstöras, bara omvandlas från en form till en annan (Julius Robert von Mayer 1842) och med all den här kunskapen så återstår insikten om att vi främst är identifierade med det yttre medan det yttre är ett resultat av det inre.

Våra dagar tillsammans kommer att handla om ditt inre, din inre värld, ditt psyke -din själ. Det ska handla om dina förmågor och din utveckling. Vi kommer att beröra, både i praktik och teori, meditation, energimedvetenhet, hur just du tolkar informationsflöden från dina sinnen, medvetna och omedvetna.

För att kortfattat definiera kursinnehållet :

 • • Meditation / mindfulness -att sitta i kraften av livet
 • • Emotionell intelligens - hur känslor styr och smittar
 • • Att förstå och orientera sig i den omedvetna överföringen av känslor och tankar
 • • Få en djupare förståelse för intuitionen - den tysta kunskapen
 • • Utveckla relationen till det undermedvetna

Allt är liv, du är liv, livet strömmar genom dig och frågan är hur livet vill uttrycka sig genom dig när du är det med kärlek, möjligheter och omvårdnad istället för kritik, hinder och rädslor. Dagarna kommer styras av ”processen” dvs. inga fasta tider för avslut på dagarna (förutom sista dagen). Inga förkunskaper behövs, dock är vana av meditation att rekommendera. 

Antal dagar: 3

Antal deltagare: 14 

Pris: 6 995 kr  inkl.moms (vid fakturering exkl.moms)

Återkommer med datum och plats för hösten 2024. 

Skrivet i utvärderingar från tidigare deltagare

 • Fantastiskt-magiskt-oerhört proffsigt, hjärtöppnande och tillåtande. Rekommenderar alla på alla nivåer att ta del av vad den här kursen har. /Leif
 • Stor tack för väldigt fina dagar. Kunskaper förmedlades i en trygg och kärleksfull miljö./Anna
 • Mind-blowing! Nya perspektiv, nya verktyg, nya utmaningar, stort tack! /Micke
 • En upplevelse för hela människan! Lämnar ingen oberörd! /Tina
 • En livsförändrande kurs som ger helt nya perspektiv på livet. Yasira är magisk./Ann
 • En enastående häftig upplevelse, kan verkligen rekommendera! /Titti
 • Omvälvande dagar, spännande, äkta, viktiga. Tror alla behöver detta. Kunskaper, hög trovärdighet, kärlek-villkorslöst. /Jessica
 • Jag har fått verktyg för livet. Verktyg att skapa livet. Jag känner mig igen för första gången på många år. Denna helgen bär jag för evigt med mig i hjärtat. /Patrik
 • Alla människor som jobbar med andra människor borde gå denna kurs! /Mia
 • MAGISKT! Kan verkligen rekommendera ALLA denna kurs. Du kommer definitivt utvecklas som människa! /Ulrika
 • Mycket tydligare och mer användbart än jag kunde föreställa mig! /Karin
 • Öppnat upp mina sinnen, gjort mig mer medveten. Ny och utökad syn på livet. /Peter
 • WOW, häftig och märklig kurs, kan varmt rek! /Märta
 • Nu förstår jag att det inte alltid är mina egna känslor jag känner - jag tar ofta in andras och tror det är mina egna. Sju vet jag hur jag ska hantera det. /Susanne
 • Jag fick med mig otroliga insikter om mig själv och viktiga tekniker som kommer hjälpa mig i min vardag. /Lena

Bokning  

Du bokar dig genom att betala kursavgiften  (inkl.moms för privat och exkl. vid fakturering av företag),  genom att betala in via postgiro 942117-3. OBS! Skriv namn, telefonnr och kursen du vill boka.